CAPITAL INVESTIGATIONS

De landelijke autoriteit op het gebied van particulier recherche onderzoek.

OVER ONS

Capital Investigations maakt onderdeel uit van Capital Security en is een particulier onderzoeksbureau, beter bekend als particulier recherchebureau, die aan alle door de overheid gestelde eisen en vergunningen voldoet. Als u te maken krijgt met een strafbaar feit of juridisch geschil, is het inschakelen van een veiligheidsorganisatie welke gespecialiseerd is in recherchewerk, heel zinvol.

De politie is vaak de aangewezen instantie om een onderzoek te starten. Het ontbreekt de politie echter soms aan tijd of er is onvoldoende capaciteit beschikbaar. Omdat de overheid niet alles kan onderzoeken heeft een particulier recherchebureau een breder werkveld dan de politie. Capital Investigations is zo’n onderzoeksbureau voor particulieren, als privédetective en voor bedrijven als bedrijfsrecherche.

Waar de overheid zich vooral met strafbare feiten bezig houdt, gaat Capital Investigations verder. Capital Investigations is voorzien van de nodige vergunningen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid op beveiligingsgebied en particulier recherchewerk en is aangesloten bij de Branchevereniging voor Particuliere Onderzoeksbureau’s (BPOB).

POB 1337
Z2016-00032

Capital Investigations verricht veelvuldig onderzoek voor ondernemers, verzekeraars, particulieren, de advocatuur en andere instanties die op zoek zijn naar gerechtigheid, waarheidsvinding of informatie. Om u goed van dienst te kunnen zijn, kunnen wij door middel van een gratis intake gesprek van 30 minuten u mededelen of een particulier recherche onderzoek voor uw specifieke zaak haalbaar is. Dit intake gesprek wordt telefonisch afgenomen. Indien gewenst kan dit gesprek ook bij ons op kantoor of een locatie naar wens worden gevoerd.

Onze onderzoekers hebben een carrière achter de rug bij specialistische overheidsdiensten en waren dagelijks bezig met opsporing- en/of inlichtingen werkzaamheden.

Onze particuliere rechercheurs kennen en beheersen de technieken en tactieken van de opsporing- en inlichtingenwereld.

Capital Investigations heeft een zeer grote kennis op het gebied van opsporing en (particuliere) onderzoeken. Wanneer wij niet alle kennis in huis hebben voor uw specifieke zaak, kunnen wij uw zaak aandragen bij een partner van ons. Wij hebben een bijzonder groot netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland en weten altijd een passende oplossing of de juiste partij te vinden voor uw probleem.

Lees meer informatie over onze diensten. Herkent u uw zaak niet in onze diensten? Neem dan contact met ons op!